Akita Weblinks 
voor alle hondenrassen
terug naar EEN AKITA HONDENLEVEN
HOND & VOEDING
 
HONDENVOEDING
Best Dog Food Guide (tip!)
Een Engelstalige site met allerlei informatie rondom hondenvoer. De basis (wat heeft een hond nodig, hoe zit zijn spijsvertering in elkaar), de markt (trends, drivers, de spelers) en nieuwe ontwikkelingen, maar ook gerelateerde onderwerpen als zwaarlijvigheid bij honden (een steeds groter wordend probleem) en voedselallergie.
Dog Food Blog (tip!)
Een Engelstalige nieuwssite met allerlei korte berichtjes, anekdotes en artikelen over hondenvoer en gerelateerde onderwerpen. Trends, nieuwigheidjes en actualiteiten zoals terugroepacties van specifieke hondenvoermerken.
Voedsel en Waren Autoriteit
De kwaliteit van diervoeders is van belang voor de gezondheid en welzijn van dieren, maar ook van mensen. De VWA controleert bedrijven op de traceerbaarheid en het correct gebruik van grondstoffen en op de kwaliteit van het productieproces. De VWA werkt ook aan het terugdringen van dierziekten.
Carnibest
Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden gebaseerd op vers vlees, vuile pens, fijngemalen groenten en botten. Helemaal ge-ent op wat een hond, als afstammeling van de wolf, nodig heeft vanuit zijn natuur gezien.
Biofood
Biofood is een complete droge voeding voor de hond. Het is een natuurlijke voeding met onbespoten plantaardige grondstoffen, veel vlees, natuurkruiden en vrij van chemische toevoegingen.
HONDVRIENDELIJKE RESTAURANTS
Volgt binnenkort (net als heel veel meer).
I WANT TO GO HOME